Modern Mother

| reset, reshape, repurpose yourself |

Povestea minunatei păpuși handmade, Rose

De ziua ei, fata mea a primit o păpușă handmade. Foarte frumoasă, delicată și modernă. Handmade by Nataly. Cred că este una dintre cele mai speciale păpuși pe care le-a primit până acum, a fost dragoste la prima vedere. Păpușa este minunată, cu personalitate și are cel mai frumos păr din lume.

Experiența de a cumpăra o păpușă handmade a fost pur și simplu magică. S-a întâmplat să fiu în concediu și să am mai mult timp la dispoziție. Astfel că m-am întâlnit cu creatoarea ei și am aflat mai multe despre ea și despre păpușile pe care le face, despre viața ei în București, după venirea din Republica Moldova.

Magia întâlnirii cu Rose, căci acesta este numele pe care l-a primit micuța creatură, a fost construită, pas cu pas, astfel:

 • am primit poze cu ea pe parcurs, pe Facebook, și am ales accentele (ex părul, modelul de pe bluziță) care mi s-au părut mai potrivite pentru stilul fetei mele
 • am realizat că păpușica este unică, sunt puține șanse să fie una exact la fel
 • am primit poza la final, cum arată, astfel că atunci când am scos-o din cutie a fost doar confirmarea că e foarte frumoasă.
 • am primit asigurări că o pot returna dacă nu îi va plăcea fetei, ceea ce era exclus, știam ce mă așteaptă în cutie și intuiam că destinatarul de 7 ani se va bucura mult.
 • a venit ambalată frumos, într-o pungă personalizată, într-o cutie și, în interior, într-o frumoasă hârtie cu fluturi roz
 • păpușică avea băscuță pe cap, detașabilă, o surpriză simpatică. Fetița mea a fost foarte încântată că se poate da jos ușor și se poate pune la loc, fără probleme, ceea ce la păpușile din comerț nu prea merge
 • a venit cu elastice de prins părul, puse cu grijă într-o punguță, în caz că vom dori să îi aranjăm părul diferit. Oricum are o clamă cu fundiță foarte frumoasă, de asemenea detașabilă.
 • putem să îi punem mâna în buzunar – are și buzunare la fustiță – acesta a fost un atu pentru Rose în fața fetei mele 🙂
 • a venit însoțită de o inimioară mică și finuță, ca o pernuță, cu numele fetei înscris pe ea
 • am primit și câteva bomboane, dintre cele mai îndrăgite de multă lume: Bucuria.
 • este lucrată cu atâta grijă și atenție, părul cusut de mână atât de finuț, încât efectiv te copleșește dacă o analizezi îndeaproape.

Am simțit efectiv că plecarea lui Rose către fetița noastră a fost pregătită cu mult drag și când i-am dat-o fetei mele mele i-am vorbit despre detaliile astea. În final, nu e doar o păpușă, este o păpușă specială. De aceea, pentru noi, experiența de a cumpăra o păpușă handmade, chiar dacă e mai scumpă, a fost mult mai emoționantă decât alegerea unei păpuși din raft, mai ales când creatoarea ei a și pregătit mici surprize.

Ca un detaliu, să știți că sunt mai frumoase păpușile fără guriță, doar cu ochi. Am văzut cum ar putea arăta și cu gură și nu sunt la fel de expresive. Cred că atunci când au doar ochii, fiecare îi transferă un pic din imaginația sa personalității păpușii. În plus, copiii desenează frecvent fețele fără anumite detalii – personajele fetei mele, de exemplu, de cele mai multe ori nu au nas. Cred că, în final, pentru copiii e indiferent dacă păpușile au gură sau nu.

În imagine o aveți pe frumoasa Rose înainte de a veni acasă la noi. Dacă vreți să vedeți și alte frumuseți, puteți intra pe pagina creatoarei, HANDMADE BY NATALY| Facebook

Photo By: Handmade by Nataly
2 comentarii la
“Povestea minunatei păpuși handmade, Rose”
 • O descriere minunată a creațiilor hand made ale Nataliei. Tot ceea ce face denotă o atenție deosebită a detaliilor, un bun gust desăvârșit! Felicitări! Multe clipe de neuitat petrecute de domnișoară cu frumoasa păpușică !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.