Modern Mother

| reset, reshape, repurpose yourself |

Filme pentru copii pe Netflix

Am făcut abonament la Netflix. Pentru că pe HBO Go am rămas blocați în Rapunzel și Frozen și nu îi mai place mai nimic din ce e acolo, am decis să testăm și Netflix. Înainte de a activa serviciul, am tot căutat o listă cu filmele pentru copii și, mai ales, eram interesată să aflu dacă sunt filme dublate. Nu am găsit. Dar dacă mai sunt curioși ca mine, las mai jos ce e interesant pe Netflix pentru cei mici, și alte detalii legate de serviciu.

Preț

În primul rând, Netlfix are 3 planuri tarifare, mie mi-a fost clar că trebuie să alegem varianta de mijloc, de 9,99 EUR, pentru că mai mult ca sigur eu voi vedea ceva de desene animate, pentru a zecea oară, în timp ce soțul meu se va răsfăța cu ce va dori suflețelul lui să vadă. Așadar trebuie să putem activa 2 device-uri simultan. Mai mult nu ne interesează, la acest moment. Poate peste vreo 16 ani, când voi putea să văd și eu ceva, ce voi dori, separat de fata mea, și probabil voi începe cu filmele pe care le-am ratat deja de vreo 2 ani jumătate.

Partea faină este că prima lună este de test, adică gratis, și dacă vrei să te retragi din serviciu pentru că nu îți place stilul lor sau ai văzut cam tot ce se putea vedea în primele 30 de zile, suspenzi abonamentul și gata. În plus, au promis că îmi trimit 3 remindere, să nu uit să dezactivez serviciul sau, din contră, să pun bani pe card pentru luna următoare. Sună fair. Vom trăi și vom vedea.

Un feature drăguț este posiblitatea de a introduce numele userilor și Netflix îți poate face sugestii de filme în funcție de preferințe. Iar pe copii îi poți nota că sunt copii, bănuiesc că li se servește contentul din secțiunea pre-existentă Kids.

Oferta de filme pentru copii

Mi s-a părut, la prima vedere, peste HBO Go. Au și seriale, și filme de desene animate și alte tot felul de filme pentru întreaga familie. Pe mine mă interesa în mod special să văd dacă au filme dublate. Un lucru bun este că poți căuta filmele după criteriile audio și subtitrare, deci poți să vezi din start doar lista filmelor dublate, să nu bâjbâi printre toate și să fii nevoit să le încerci pe rând.

Iată ce este dublat în acest moment:

Seriale

MyLittlePony (toate vârstele, 2 sezoane)

The Expanse (16+, 1 sezon)

Skylanders Academy (7+, 1 sezon)

Total Drama (7+, 2 sezoane)

Tarzan and Jane (7+, 1 sezon)

Transformers Prime (7+, 1 sezon)

Transformers: Rescue Bots (7+, 1 sezon)

Transformers: Robots in Disguise (7+, 1 sezon)

Littlest Pet Shop (toate vârstele, 1 sezon)

Kong: King of the Apes (7+, 1 sezon)

Ever After High (toate vârstele, 5 sezoane)

Babar (toate vârstele, 2 sezoane)

 

Filme

Trollhunters (7+)

Madagascar Escape 2 Africa (7+)

Madagascar 3 (7+)

Rise of the Guardians (7+)

Happy Feet 2 (7+)

How to Train Your Dragon (7+)

The Polar Express (toate vârstele)

Shrek Forever After (7+)

Shrek the Third (7+)

Kung Fu Panda (7+)

Megamind (7+)

Monsters vs Aliens (7+)

The Bugs Bunny Road Runner Movie (7+)

Ce mai e interesant

Tot la prima vedere, nu am avut timp să investighez:

  • Categoria pentru copii e destul de generoasă, are filme grupate pe subcategorii – popular, funny, friends, action, watch with the family, animated, talking animals, girls take the lead, from books, sci-fi, sports, spookie stories.
  • Chiar dacă nu sunt foarte multe filme dublate, sunt destul de multe cu subtitrare în română.
  • Sunt multe filme de desene animate și multe seriale. Am numărat în total 154 de seriale, pentru toate vârstele, inclusiv celebrul Peppa Pig.
  • Criteriile de căutare sunt foarte friendly
  • Merită menționat că multe filme care nu au subtitrare în română au subtitrare în engleză.
  • Personal, serviciul mi se pare de departe peste HBO Go.
Desigur, orice moment de joacă este mai bun decât privitul  la televizor, care trebuie să fie cu moderație, dar cu iarna asta și cu statul în casă, noi mai punem și filme.
6 comentarii la
“Filme pentru copii pe Netflix”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.