Modern Mother

| reset, reshape, repurpose yourself |

Te ajut să te uiți în oglindă fără remușcări. Cu mândrie.

Te învăț cum să mănânci mai sănătos, să te simți mai bine, să ai energie. Vei ști unde vrei să ajungi și ce să faci pentru asta.


Ești aici pentru că ai încercat multe diete și, în final, nici una nu a mers? Nu știi cum să faci să rămâi consecventă? Ești disperată pentru că ți-ai pierdut mojo-ul? Nu știi când ți-ai distrus visele și parcă îți e frică să creionezi altele? Nu știi în ce direcție să o iei? Ai vrea să faci ceva, dar nu știi ce? Îți e teamă și să te gândești la tine, la cum arăți, la ce faci zi de zi, pentru că simți că, dacă ai face-o, te-ai sparge în bucăți?

Știu foarte bine ce simți. Am fost și eu acolo. Și pot să te ajut să devii din nou luminoasă și să îți găsești drumul. Să te transformi. Să nu te mai întorci niciodată unde ești acum.

Te ajut să mănânci sănătos. Să trăiești sănătos.

Te ghidez să adopți un stil de viață sănătos, prin coaching unu la unu, personalizat, cu soluțiile potrivite pentru tine. Identificăm împreună drumul pe care dorești să îl parcurgi și care este cea mai bună soluție de a ajunge acolo, astfel încât să fie ușor și să poți să rămâi consecventă.

Îți arăt principiile și îți ofer tehnicile care să te ajute să deții controlul în orice situație – un fel de trusă de instrumente pe care o ai cu tine toată viața și la care poți să apelezi când ești obosită, stresată, când pleci de acasă, când ai musafiri, când ești în vacanță, când se apropie sărbătorile, când vrei să te răsfeți, când vrei să slăbești, când vrei să te tonifiezi. Toate astea, dar mai ales, vei ști ce să faci zi de zi, ca să fii mândră de ce realizezi și să te privești cu încredere în oglindă.

Schimbă-te. Te ajut.

Ieși din criză, schimbă-ți viața. Alege programul meu de coaching personalizat, cu sfaturi de nutriție, mișcare și stil de viață, adaptate ție. Îți va fi ușor să adopți ceva ce se integrează natural în viața ta și vei câștiga pe termen lung.

reset reshape repurpose

*** Programul Reset. Reshape. Repurpose ***

Un program cu durata de 3 sau 6 luni, adaptat complet nevoilor tale.

This image has an empty alt attribute; its file name is pasi-program.png
Pașii programului Reset. Reshape. Repurpose.

Ce primești:

/ ședință individuală de start pentru a fixa obiectivele și planul adaptat nevoilor tale în zona de nutriție și sport
/ întâlniri 1 la 1 periodice, cu ghidaj personalizat 100% stilului tău (pot fi și remote)
/ stabilirea obiectivelor realiste și a drumului de parcurs, care să se potrivească stilului tău și să îți fie ușor de pus în practică
/ adaptarea planului nutrițional la situațiile tale de viață, astfel încât să rămâi consecventă
/ identificarea planului de mișcare potrivit în funcție de obiective, te învăț ce să faci să ai un corp mai frumos, mai tonifiat și mai puternic
/ monitorizarea rezultatelor și adaptarea planului pentru a maximiza progresul
/ suport continuu via sms/wapp, dacă ai întrebări, neclarități, acces nelimitat la cunoștințele și resursele mele pe orice temă de interes
/ susținere în perioadele incerte, dificile
/ materiale informative care să te ajute să înțelegi mai bine procesul de
transformare și să te susțină la nivel informativ
/ sprijin în definitivarea meniului tău personalizat, asfel încât să mănânci mereu ce îți place și să îți fie ușor
/ identificarea soluțiilor, a tehnicilor care să te ajute să fii independentă și să rămâi consecventă și după ce programul se încheie, pentru a menține obiceiurile sănătoase pe termen lung, fără să te chinui (ba chiar să îți placă). Sunt sigură că o să simți că nu vrei să te mai întorci vreodată înapoi.

Dacă te interesează programul, putem stabili o discuție de 30 de minute, fără niciun cost, pentru a-ți oferi mai multe detalii despre stilul meu de lucru și pentru a înțelege dacă ne potrivim. Este foarte important să existe chimie între două persoane care lucrează împreună.

Rezervă 30 de minute pentru o sesiune cu mine aici, alegând un interval din calendar sau trimite un email la dana@modernmother.ro.

3 luni – 750 EUR sau 300 EUR/lună – adică mai puțin de 1 EUR/lună, mai puțin de prețul unei cafele/zi. Investiți în sănătatea ta fizică și mentală. În transformarea ta.
6 luni – 1300 EUR sau 275 EUR/lună

Alte opțiuni

power hour coaching nutritie

*** Power Hour ***

O sesiune individuală de motivație, inspirație și ghidaj, în care te ajut:

/ să îți stabilești un obiectiv realist, în funcție de situația în care te afli în prezent și de stilul tău de viață
/ să înțelegi care sunt principalele obstacole ce te țin în loc și cum să le depășești
/ să identifici care sunt primele măsuri pe care le poți lua și cum să faci să ai succes în a le implementa
/ să înțelegi cum te poate ajuta un coach individual să reușești pe viață
/ face to face sau remote

100 EUR

*** Deep Dive ***

O sesiune individuală, intensivă, în care trecem în revistă stilul tău de viață.

/ principalele obiceiuri alimentare – ce te ajută, ce te sabotează
/ cât de activă ești, cum se completează mișcarea și stilul alimentar
/ somn, stres, hidratare, nivel de energie – cum influențează stilul tău dieta și invers
/ care sunt schimbările potrivite stilului tău de viață
/ mindset, tehnici ca să ai o atitudine mai încrezătoare
/ obiectivele tale personale, care este ”de ce?”-ul tău
/ cum începi, cum continui, posibile obstacole, plan de reușite
/ 4 ore, face to face sau remote

250 EUR

Despre mine

Dana Dobrescu coach nutritie

Sunt Dana Dobrescu, coach de nutriție certificat internațional Precision Nutrition Level 1 și Women Coach Specialist Girls Gone Strong Academy, pe stil de viață sănătos, nutriție și fitness. Sunt specialist certificat Precision Nutrition în Psihologia Schimbării și în Nutriție pentru Sănătatea Metabolismului.

Ajut mamele să se redescopere, să își recapete încrederea de sine, adoptând un stil de viață sănătos, cu alimentație echilibrată și mișcare, să își găsească sensul și să își recâștige energia pentru a face ceea ce visează.

Am o experință de 20 de ani în domeniul comunicării, perioadă în care am lucrat ca jurnalist, consultant în relații publice, comunicare și public affairs, în ultimii 12 ani în companii multinaționale din domeniul alimentar. Am pus bazele primului program educațional din România despre mâncatul conștient, cu intenție și atenție, adresat liceenilor și am ținut, cu această ocazie, sesiuni despre consumarea conștientă a gustărilor.

Mă găsești și pe instagram:
@modernmother.ro – aici îți ofer sfaturi despre nutriție, parenting și stil de viașă sănătos
@littlefiercebrave – aici vei vedea transformarea mea personală și abordarea mea pentru o viață mai echilibrată.

Dacă nu te-ai înscris pentru a citi cartea mea gratuită despre cele mai frecvente 7 greșeli pe care tu să nu le faci dacă vrei să slăbești, te invit să o descarci gratuit de la această pagină. În carte găsești și alte informații bonus.

4 comentarii la
“Te ajut să te uiți în oglindă fără remușcări. Cu mândrie.”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.