Modern Mother

| reset, reshape, repurpose yourself |

Cool Shopping Fever

Ce mai cumpărăm? Lucruri deosebite, care ne încântă privirea și copiii. Produse testate de o fetiță cu zulufi, zglobie, de 4 ani.

 

1. Rochiță Salopetit

rochita salopetit

Fetiței mele i-a plăcut tare mult această rochiță cu croială pinafore – nu sunt o mare specialistă în termenii specifici, noi îi mai zicem fustița salopetă când ne referim la ea. Nu a mai avut acest model până acum, așa că e specială din start, și, cireașa de de tort, are buzunar, numai bun de transportat comori.

Neapărat trebuie controlat buzunarul înainte de a o spăla, să nu rămână frunzulițe, crenguțe și pietricele. Rochița o puteți găsi pe site-ul Salopetit, un brand românesc cu haine pentru copii cu modele cum mai rar găsim, din al căror design deosebit transpare inspirația de mamă. Cusute cu grijă, din material rezistent. Găsiți acolo atât modele de băieți, cât și de fetițe, inclusiv pentru vremea de toamnă.

Când îi va trece răceala fetei, sper să aibă răbdare să ieșim la joacă și să o prind în câteva poze îmbrăcată cu așa o minunăție.

Grey Cotton Pinafore Dress with Boom Bag, Salopetit.com, 190 lei

2. Cort teepee

cort teepee

Când am văzut cortul teepee de la Mami & Leah m-am îndrăgostit eu instant de el. Cred că aș fi înnebunit să am un așa cort în copilărie. Tuturor copiilor le place să se ascundă, să aibă locul lor unde să se rupă de lume. Are fereastră și buzunar de depozitat diverse lucruri.

Salteluța este colorată și, foarte important groasă și moale, super confortabilă, numai bună să găzduiască un copil sau chiar doi cu chef de joacă. Sau un copil și un adult – garantez.

Cortul poate fi accesorizat după dorință sau buget. Mami & Leah îl personalizează, puteți alege dintr-o gamă variată de desene – noi am ales un model cu monstruleți. A fost un cadou de ziua de naștere de efect.

Cort teepee standard, 1m x 1 m si înălțime 1,6 m cu saltea patchwork 1m x 1 m, grosime 8-10 cm, cu aplicații, și pernă animată din polar pufos cu umplutură hipoalergenică, Mami & Leah, 710 lei

3. Carte dot to dot

carte dot to dot colorate pepco

Fetiței noastre îi place la nebunie să unească puncte pentru a descoperi un desen, acum, de când știe și numerele, cu atât mai mult. Oferta de astfel de cărți este destul de limitată, astfel că am fost tare bucuroasă să găsim cărticica asta la Pepco.

Prețul este imbatabil, cred ca am dat vreo 2,90 lei, nu mai rețin exact, cert este că merită din plin. Desenele pot fi colorate, pentru copiii amatori de colorat, fata noastră e pasionată doar de unit puncte. Bonus – are stickere.

Carte format mic, Colouring book dot to dot, Pepco, max 3 lei.

4. Jucărie Tangle

jucarie tangleTangle este noul fidget spinner. Colorat și addictive. E un lănțișor din plastic, făcut din piese mici care se prind una de alta, și care se poate roti în toate felurile. Tangle vine în culori variate și se pot prinde mai multe jucării în lanț șă îți faci un mare Tangle. Am zis că este addictive?

Jucărie Zuru Tangle, Noriel, 12,99 lei

 

5. Puzzle Ghost story box

puzzle fantome ghost story povesti

Nu este un puzzle obișnuit. Este un set de 20 de cartonașe de mărime mare, cu imagini diverse, pe ambele fețe, cu câteva personaje (fantome, copii, magician, pisicuță). Piesele de puzzle se unesc linear și aleator, iar din imagini se poate gândi o poveste, în funcție de ce fac personajele. Cel mai interesant e că are fantome, care sunt cele mai bune prietene de groază ale copiilor. Mai ales acum, de Halloween.

Fetița noastră își creează singură poveștile și e o plăcere să o ascult încercând să dea un sens cartonașelor care formează povestea. Am constatat cât de creativă este ea și cât de șablonat gândesc eu atunci când creăm povești după imagini.

Puzzle Ghost Story Box, Cărturești, 63 lei, disponibil și pe Amazon, 14.99 USD.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.