Modern Mother

| reset, reshape, repurpose yourself |

Site cu jucării deosebite

De multe ori mă surprind că răscolesc emag.ro sau elefant.ro căutând ceva palpitant printre aceleași și aceleași jucării, pe care le găsesc și în hypermarketuri, și parcă mi-aș dori altceva, mai practic, mai educativ, mai focusat pe dezvoltare de activități.

Căutând astăzi niște puzzle-uri simple, am descoperit un site cu jucării interesante. M-am gândit să scriu aici despre el, pentru că poate sunt și alte mămici în situația mea, care nu știu de unde să mai cumpere lucruri utile și interesante pentru cei mici. Au jucării și pentru copii de vârste mai mari, nu doar pentru 2-3 ani – perioada care mă interesează acum pe mine.

Site-ul este Abrakadabra.ro și eu, personal, mi-am făcut un wishlist destul de generos. Jucăriile nu sunt foarte ieftine, dar eu cred că sunt o investiție bună.

Am găsit și ce căutam eu, puzzle-uri de 2 piese, am păstrat 2 pe to shop list, un puzzle magnetic cu animale și un alt puzzle, tot cu animale, pe un alt concept, de această dată trebuie puși împreună mama și puiul (joc de asociere).

Căutarea este destul de prietenoasă, sunt multe criterii, și îmi place că la unele jocuri apare vârsta recomandată chiar din pagina în care se afișează rezultatele căutării.

Acest articol nu este publicitar, am scris despre un magazin online care mi s-a părut interesant și cred că merită ținut minte. Nu am comandat niciodată de la ei, așadar nu știu cum merg livrările. 

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.