Modern Mother

| reset, reshape, repurpose yourself |

Social Media for Parents – voi fi acolo

M-am gândit să merg la Social Media for Parents pentru că sunt curioasă cum vorbesc bloggerii noștri, cât de mult vor împărtăși pe bune din experiența lor și pentru că sper să găsesc măcar o persoană care să mă inspire că pot să fac multe dintre lucrurile pe care mi le-am propus (știu, cu multă răbdare și multă muncă). Apoi, mai sunt invitați câțiva medici și specialiști de la care sper să aflu ceva nou și valid. Nu o fac pe fițoasa, dar la unele nume sunt reticentă.

Prin natura profesiei mele, merg la multe evenimente, dar rar se întâmplă să văd speakeri cu adevărat buni. De obicei sunt cei veniți de afară. Poate nu de multe ori vin cu ceva nou, dar modul în care vorbesc, prezența scenică, optimismul și încrederea în ei te fac să simți că, după ce te întorci acasă, poți să faci lucruri. Îmi plac la nebunie oamenii care vin pregătiți la eveniment, care chiar și-au pus problema că e cazul să prezinte ceva relevant pentru audiența lor și care nu sunt acolo pentru a-și face reclamă, supărător de agresiv.

Nu e niciun speaker extern la Social Media for Parents. Pe unii dintre invitații din acest an i-am mai văzut. Cea mai grozavă e, de departe, Monica Jitariuc. În rest… sincer… să vedem…

Revin, pe tema asta, după 20 iulie cu insight-uri culese de la fața locului, sper eu, interesante și utile pentru părinți.

3 comentarii la
“Social Media for Parents – voi fi acolo”
  • Deci, cum a fost? Cu ce impresii ai ramas? 🙂 Iti apreciez blogul si stilul de a scrie, este cu mult peste majoritatea blogurilor din domeniu de la noi. Asta e si motivul pentru care ma intereseaza parerea ta. Poate ai timp si pentru un articol. Keep going!

    • Buna, Mihaela, am scris ca follow up doar articolul despre homeopatie, pentru ca mi s-a parut cea mai relevanta informatie. Am ezitat sa relatez discutiile despre cat castiga bloggerii, cum lucreaza cu agentiile etc in ideea ca e o informatie pentru bloggeri, si nu prea de interes pentru mamici 🙂 Mai am pe lista sa scriu un articol despre atasament, Gaspar Gyorgy a avut o prezentare interesanta, despre un experiment, dar, din pacate, nu am avut timp sa caut niste informatii utile, sa le adaug, pe langa prezentarea experimentului in sine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.