Modern Mother

| reset, reshape, repurpose yourself |

Activități cu copiii, pentru acest weekend

Pentru acest sfârșit de săptămână vă propun câteva activități interactive, pentru copii:

  1. Atelier de mărțișoare la IKEA Popas Urban

IKEA Popas Urban este un fel de showroom IKEA, deschis pe Calea Victoriei, lângă Teatrul Odeon. Este un loc minunat și merită vizitat, mai ales că va fi deschis doar până la sfârșitul lui martie. Au și o zonă de joacă pentru copii și fetiței mele i-a plăcut foarte mult acolo săptămâna trecută, când l-am vizitat. E unul dintre puținele locuri în care a trebuit să insist mult să plecăm.

În 25 -26 februarie se organizează atelier de mărțișoare, împreună cu părinții și copiii.

Zona: Etaj, Zona de mese
Intervale orare: 12:30 – 13:15, 13:30 – 14:15, 14:30 – 15:15
Număr maxim de înscrieri pentru interval: 30 de copii
Limita de vârsta: 3 ani

Mai multe informații găsiți pe site-ul Ikea. Trebuie să vă înscrieți.

2. Teatru interactiv la Sun Plaza

Duminică, pe 26 februarie, de la ora 11.00Teatrul „Ion Creangă” în parteneriat cu Ambasada Statului Israel din București, organizează o serie de spectacole de teatru interactiv la Sun Plaza, în zona restaurantelor de la etajul 1.  Noutatea evenimentului constă în faptul că, de această dată, cei mici vor fi provocați să se implice în poveste devenind, astfel, actori și regizori.

Cei mici sunt invitați să privească spectacolul prin ferestrele celor cinci căsuțe de lemn colorate, fiecare cu tematică diferită. Personajele, păpuși de mărimea unui deget, își spun poveștile invitându-i pe micii spectatori să se implice în acțiune. Copiii devin astfel actori și regizori, ajutându-l pe Dragonul Sunny să creeze magie prin bucurie în „Cartierul Poveștilor”.

Copiii participă pe rând la toate poveștile și la ateliere de creație.

Înscrierile se fac în două serii, la 11.00 și la 13.00, la standul special amenajat din zona restaurantelor. Cele cinci spectacole vor avea loc, unul după altul, între orele 11.30 și 13.30. Mai multe detalii, pe site-ul Sun Plaza.

3. Activități interactive la Lente

În fiecare duminică, mansarda din Lente (Dionisie Lupu 78) e pregătită de vizita piticilor cu activități (re)creative.

În timp ce părinții se bucură de un binemeritat răgaz și o conversație placută, cei mici vor fi ocupați, sub tutela atentă a zânelor și cavalerilor, care le vor propune activități diferite în fiecare weekend, de la piese de teatru la ateliere de desen, de la povești la origami, de la pictură pe față la gătit.

Spectacolele sunt recomandate copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 8 ani. taxa este de 40 de lei de copil și nu este nevoie de rezervare (include și o cafea pentru părinte). Detalii, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.