Modern Mother

| mothering, feeling good & more |

Încălțăminte de mamă. Palladium.

Pentru că sunt, de felul meu, foarte practică și nu îmi plac formalitățile, prefer să mă îmbrac sport. Acum, că sunt și mamă, cu atât mai mult. Nu pot ieși în parc în fustă scurtă și pe tocuri, pentru că nu am cum să pășesc prin nisip sau să alerg de mână cu fetița mea sau să mă cațăr și să mă târăsc cu ea, inclusiv să ne dăm în tobogan împreună (avantajul de a fi mică de statură).

Am o slăbiciune pentru cizmele tip biker și pentru ghete, iar pentru sezonul cald, deși uneori mă încalț cu cizme, pentru că nu am o problemă cu asta, am găsit ghetele ideale, de pânză, de la Palladium.

Palladium nu are magazin în România, de aceea le comand online și vin din Germania. Dar știu ce număr mi se potrivește, nu am avut niciodată surprize neplăcute, nu e așa un mare impediment. De când am descoperit ghetele lor, nu încetez în a le face reclamă, mi se par cele mai cool ghete ever, comode, în trend și rezistente. Eu am bifat deja câteva perechi și la fel și soțul meu.

Mi-a rămas pe retină, de zilele trecute, imaginea unei fete tinere, bronzate, traversând strada, cu picioarele super bronzate și în picioare cu o pereche de ghete Palladium albe, impecabile (desigur, noi). Era super mândră și cred că ghetele astea îi dădeau ceva din încrederea pe care o afișa.

Anul trecut am purtat și eu cu mândrie varianta scurtă, Pallabrouse, pe turcoaz.

ghete palladium

Anul acesta, pentru că nu se mai găsesc Pallabrouse la culoarea asta, a trebuit să schimb, și am ales alte două modele:

1.Am mers în continuare pe ghete, dar pe varianta Baggy (se pot purta scurte sau lungi). Aș fi vrut pe roșu, dar nu mai erau în stoc, dar nici pe galben nu îmi displac. Cred că vin foarte bine cu jeans.

ghete palladium

2. Am ales și tenișii, Flex Lace, mi s-au părut foarte faini, par comozi și, în plus, erau la reducere. Nu m-am înșelat, nu îmi mai vine să îi dau jos.

Palladium Flex Lace

Sunt ideali pentru purtat mult, prin parcuri, pe străzi, cu copiii. Și pentru a te simți o mamă în formă, dar și în trend.

Acesta nu este un post publicitar, am scris despre acest produs pentru că îmi place la nebunie.

 

Photo By: Palladium
2 comentarii la
“Încălțăminte de mamă. Palladium.”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.