Modern Mother

| reset, reshape, repurpose yourself |

Sunt o mamă posesivă?

Da, de 10 ori da.

1.  Da, vreau să stau cât mai mult cu fetița mea, să petrecem împreună cele doar câteva ore pe care le avem seara, după ce mă întorc de la birou.

2. Da, vreau să o iau în brațe ori de câte ori cere, și dacă preferă să stea la mine și nu la altcineva, o țin strâns lângă inima mea să știe că e ok dacă nu vrea să plece.

3. Da, vreau ca sfârșiturile de săptămână și vacanțele să fie ale noastre și nu pot nicăieri fără ea, pentru că tânjesc după timpul nostru, să facem descoperiri, să o simt cum crește lângă mine și să fim o echipă, zi și noapte.

4. Da, vreau să decid eu ce e bine pentru ea, pentru că sunt atentă la nevoile ei și privirile ei îmi spun lucruri pe care eu știu să le citesc (eu și soțul meu 🙂 )

5. Da, pentru că prefer să stau cu ea decât să fac alte lucruri, cum ar fi să fac ordine, să îmi fac unghiile cu ojă, să ies seara la un eveniment.

6. Da, pentru că mi-e dor de ea în clipa în care adoarme și mi se face rău fizic când mă gândesc că ceva ar putea să ne despartă împotriva voinței noastre.

7. Da, pentru că am zis că niciodată nu voi dormi fără soțul meu, dar mă strecor seara în pat  cu plăcere vinovată pentru că mi-e dor să o aud cum doarme lângă mine, cum se îngrămădește pe perna mea și își aruncă un picioruș peste mine.

8. Da, pentru că dau confortul meu personal pentru confortul ei, orice ar fi. Și nu mă mai deranjează să împart ceva-ul meu preferat sau să îi las ei ultima bucățică din ce e mai bun.

9. Da, pentru că o văd pe ea în toți copiii și în toate burticile de viitoare mămici și, dacă închid ochii, pot să îmi amintesc intensitatea mișcărilor ei dinăuntru.

10. Da, pentru că povestesc ore, da, ore, cu soțul meu seara, despre ce a făcut, ce a zis, ce am făcut bine și ce nu și cum am putea să fim mai buni pentru ea.

Da, sunt o mamă posesivă pentru că așa simt eu dragostea de mamă și în dragoste judec cu inima. Mereu zic: fiecare are alegerile lui în viață și nu e dator sa explice nimănui. Eu am ales să rămân cum îmi zice inima să fiu.

1 comentariu la “Sunt o mamă posesivă?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.