Modern Mother

| reset, reshape, repurpose yourself |

Reset. Reshape. Repurpose yourself – by modernmother.ro

Vrei să pierzi în greutate? Să îți dezvolți obiceiuri sănătoase de viață, pe termen lung, fără să fie un chin? Să mănânci mai sănătos, să consumi mai multă apă, să fii mai plină de energie, fără să ții dietă sau să ți se pară un efort prea mare?

Sunt Nutrition Coach certificat internațional Precision Nutrition Level 1 și Women Coach Specialist Girls Gone Strong Academy, pe zona de sănătate, fitness și wellbeing.

Caut 3 mame care să testeze gratuit programul meu de nutriție Reset. Reshape. Repurpose yourself. by modernmother.ro, timp de 3 luni.

Completează formularul de mai jos pentru a te înscrie.

Planul tău pe 3 luni:

Noiembrie. Reset. Punem bazele pentru a avea o abordare sănătoasă, cu bătaie lungă
Decembrie. Reshape. Ne acomodăm și trecem împreună cu seninătate prin perioada sărbătorilor
Ianuarie. Repurpose. Consolidăm și înecepi anul cu încredere și un plan personalizat, care să îți dea timp și energie să faci mai multe pentru tine, dincolo de nutriție.

Ce îți ofer:

// Sesiuni individuale săptămânale de 45 de minute.

  1. Creionăm un plan de acțiune personalizat, adaptat stilului tău de viață, definim obiectivele individuale, pentru a adopta ușor noi obiceiuri.
  2. Găsim calea cea mai convenabilă pentru a îți fi ușor să faci schimbări și să simți că investești timp pentru tine, pentru a fi mai puternică, mai energică, mai plină de viață și mai încrezătoare în tine. Fără ”trebuie să faci asta”, ”taie asta”, fără planuri alimentare stricte.
  3. Identificăm împreună obstacolele, cauzele acestora și te ajut să găsim soluțiile potrivite pentru tine.

// Coaching individual pe parcursul celor 3 luni

Îți voi răspunde constant la întrebări, monitorizăm împreună progresele, sărbătorim, găsim soluții când simți că ai ajuns la un capăt de drum.

După 3 luni vei fi mai conectată la corpul tău, vei conștientiza mai mult ce faci și de ce faci și vei avea obiceiuri pe care să le poți menține pe termen lung, cu un mindset pozitiv.

// Invitație deschisă la câte un masterclass lunar, live, pe teme de nutriție și wellbeing.

  1. Cum să ieși din capcana dietelor. Avantajul de a avea o gândire pe termen lung pentru a avea o viață mai plină de sens, de energie și, de ce nu, mai lungă.
  2. Trusa ta de instrumente de nutriție la care să faci apel pentru a mânca mai sănătos.
  3. Nutriția analizată holistic. Relația dintre somn, mișcare, stres, stare mentală și nutriția. Ce schimbări să faci pentru a avea beneficii maxime pe termen lung.

// Bonus: Repurpose Yourself Session

Ce contează cu adevărat în viață? Sesiune de încheiere restrânsă, doar cu participantele la curs. Vom vorbi despre cum să îți focusezi energia spre ceea ce contează cu adevărat, să înțelegi ce determină fericirea și cum să afli ce îți dorești să faci în viață, sensul tău.

// Opțional: How to… Intermittent fasting

Masterclass despre intermittent fasting. Ce este, cum îți alegi intervalul de fasting, ce faci ca să ai beneficii maxime.

Valoarea totală a pachetului de lansare a programului Reset. Reshape. Repurpose yourselfeste de 599 EUR. Dar îl ofer fără niciun cost, prin tragere la sorți, pentru 3 participante care respectă condițiile de mai jos.

Ce să faci ca să te înscrii

  1. Cea mai importantă condiție este să îți dorești cu adevărat să schimbi ceva în stilul tău de viață.
  2. Este important să ai timp să aloci sesiunilor individuale și sesiunilor de tip masterclass (vor fi înregistrate și puse la dispoziție gratuit ulterior, celor 3 participante).
  3. Îmi oferi feedback constant despre program, despre experiența ta și impactul pe care consideri că îl are acest program în viața ta – detaliile urmează să le stabilim de comun acord.
    & Completezi formularul de mai jos.

*Chiar dacă nu ești aleasă în urma tragerii la sorți, te invit să participi gratuit la cele 3 sesiuni masterclass lunare și la seminarul opțional de intermitent fasting. Tragerea la sorți va avea loc pe 26 octombrie, ora 18.00 și voi anunța câștigătoarele pe email.

Formular de înscriere

To: dana@modernmother.ro

Proudly brought to you by BuddyForms


Nu ofer consultanță medicală, ci doar soluții pentru un stil de viață sănătos. Pentru orice informații medicale, îți recomand să iei legătura cu medicul de familie sau un medic specialist.

Mă poți urmări și pe instagram, pe conturile @modernmother.ro și @littlefiercebrave.