Modern Mother

| reset, reshape, repurpose yourself |

Review loc de joacă indoor: Gymboland Mega Mall

Pentru că a venit frigul, ne refugiem și la locurile de joacă indoor. Într-una din aceste zile libere am ales Gymboland la Mega Mall. A fost foarte aglomerat, deși cât am stat noi acolo nu era nicio petrecere (se pregăteau pentru una în cursul după-amiezii).

Ce mi-a plăcut:

  • spațiul este foarte generos, cu numeroase zone de distracție
  • au o zonă tip supermarket imensă, cu legume și fructe, rafturi, dulapuri, coșuri, case de marcat
  • au o căsuță cu o cameră aranjată ca o pizzerie și alta ca un cabinet medical, cu halate și truse de doctor
  • au o piscină cu bile cu un spațiu generos în jur, unde părinții pot sta să își admire copiii
  • au trambulină gonflabilă, dar și cu plasă
  • au multe alte puncte de interes pentru copii
  • au bar unde se poate cumpăra apă, se poate bea o cafea
  • au dulăpioare cu cifru la intrare, unde poți lăsa lucrurile personale
  • este cel mai generos loc de joacă pe care l-am vizitat până acum

Ce nu mi-a plăcut:

  • este foarte aglomerat și practic copiii nu se pot bucura cu adevărat de tot ce pune spațiul la dispoziție, pentru că trebuie să aștepte la rând și să se bată cu alți copii pentru o jucărie sau un loc în spațiu
  • domnișoarele de la supraveghere sunt ca și inexistente, nu cred că făceau față în ziua în care am fost. Nu știu pe unde stăteau și ce făceau, dar nu le-am văzut printre copii decât rar, nu le-am văzut intervenind când copiii mari aruncau cu bile printre bebeluși (și erau în zona de copii mici), nu le-am văzut aranjând pe ici-pe colo. La Gymboland Promenada erau mereu preocupate să fie ordine, bilele să stea în piscina de bile, aranjau pe la bucătărioară. Aici era efectiv un haos necontrolat.
  • dulăpioarele de la intrare sunt foarte mici și în ziua în care am fost am avut noroc să găsim unul liber. Fiind iarnă, ai cu tine și geci și încălțăminte cu volum, se cam adună. Cu dificultate am îngrămădit gecile, restul am pus în rucsac, pe care l-am luat cu mine. Domnișoarele de la intrare ridicau din umeri când erau întrebate de spațiul de depozitare, spuneau cu nonșalanță că nu mai niciun dulăpior liber. Am constatat că noi am avut noroc să găsim din prima un dulăpior. Eu aș fi adus un stander în interior, pentru hainele părinților, aș mai fi făcut ceva, mi se pare dezinteres față de clienți.
  • deși au bar, nu găsești nimic sănătos de mâncare pentru copii. O doamnă a cerut un fresh de portocale, dar i s-a spus că durează, pentru că mașina e cam veche și trebuie spălată după fiecare utilizare. Până la urmă mămica s-a mulțumit cu un Cappy, comentând că nu a dat niciodată copiilor decât fresh, dar asta e…

Ca o concluzie, spațiul este generos, cu multe distracții, dar din păcate este aglomerat, haotic, iar personalul lasă de dorit la grija față de client. Prețul de weekend: 35 lei/zi.

Ne-am întoarce?

Fetiței mele i-a plăcut locul, dar nu i-a plăcut atmosfera. Mi-a fost clar că hărmălaia și nebunia din jur nu te lasă practic să te bucuri de ce oferă locul. Poate am mai încerca o dată, să vedem dacă e tot așa de haos.

Aș fi vrut să scriu și cum e la Gymboland din Veranda Mall, dar, după ce sunasem cu o zi înainte și mi s-a spus că pot să vin cu fetița de 2 ani, am avut surpriza să aflu că nu primesc decât copii peste 3 ani. Am fost informată că s-ar mai face ceva excepții, dar când au întrebat managerul locului de joacă am aflat că nu sunt norocoasa câștigătoare a unei excepții, poate dacă aș fi venit până la ora 6 seara (era vreo 6.30). Așa că am plecat dezamăgite, mai ales că venisem special pentru locul de joacă (Veranda Mall nu e încă cel mai tare mall pentru cumpărături, e cam golaș și cu mare potențial de a rămâne așa).

Photo By: arhiva personală

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.