Modern Mother

| mothering, feeling good & more |

Zile cu ploaie fără griji

Mie nu îmi place ploaia. Dar am învățat să o accept și să mă bucur și în zilele umede, pentru că fetei mele îi place să iasă afară, să se bălăcească prin bălți, să stea cu gluga pe cap, să simtă picăturile cum cad. Și stă afară când plouă, după ploaie, se joacă și aleargă și se bucură, uneori fiind singurul copil din parc. Este mereu echipată corespunzător. Am căutat site-urile care se pare că au lucruri drăguțe și de calitate pentru copii, special pentru zilele ploioase.

1/ umbrelă copii Melissa and Doug  Happy Giddy 46 lei, de la bestkids.ro

2/ umbrelă copii Skip Hop Albinuta 80,75 lei (redusa de la 95 lei), de la fleximo.ro

Umbrelele de copii sunt pe mărimi, în general cele mai mici au 42 de cm. Neapărat colorate și vesele, pentru că așa le stă bine copiilor. Eu țin minte și acum umbrela mea de pe vremea când mergeam la grădiniță, știu că eram tare mândră de ea și nu cred că mi-a rămas o umbrelă la suflet așa de mult (iar eu sunt obsedată și atașată de toate lucrurile mele).

umbrela-melissa-best-kidsumbrela-skip-hop-fleximo

 

3/ haină de ploaie cu glugă 99 lei, de la h&m

Pe site nu au prea multe mărimi, poate din cauza că sunt zilele astea ploioase, în magazin este posibil să aibă și alte mărimi și culori. Noi am luat anul trecut, pe roz. În general, la h&m mărimile sunt mai mari decât cele notate pe etichetă. Eu aleg 1 an 1/2 – 2 ani, în loc de 2-3 ani, cum ar trebui.

haina-ploaie-hm

4/ cizme de cauciuc Mikk-line 85 lei, de la hiphip.ro

5/ cizme de cauciuc Morado 129,90 lei, de la bigstep.ro

Cred că cizmele de cauciuc și haina de ploaie sunt cele mai bune investiții. Cizmele trebuie să fie comode și piciorul să stea bine în ele, pentru ca mersul să fie corect. Fiind grele, mi se pare important să nu se miște aiurea în timpul mersului (deși sfatul ăsta e valabil la orice tip de încălțăminte). Aș recomanda pentru toamnă unele cu o blăniță subțire, pentru că apa bălților este rece. Vara merg și cele simple.

hiphip-cizme-baieticizme-bigstep-fete

6/ geacă de ploaie 99,90 lei, de la bonprix.ro

Nu am cumpărat niciodată de la bonprix și nu știu care e calitatea, dar îmi închipui că geaca de ploaie e ok. Am vrut să pun și o variantă de site cu prețuri mai mici, am văzut că au și pantaloni de ploaie, și cizme de cauciuc.

geaca-bonprix

7/ haină de ploaie și windstopper CeLaVi 143 lei, de la heybaby.ro

Haina de ploaie arată foarte bine, tot la ei pe site am văzut și cizme de cauciuc drăguțe, și pantaloni de ploaie. Mie site-ul mi-a plăcut mult cum arată, mi-a dat încredere că au lucruri de calitate. Brandul CeLaVi este danez și materialele pe care le folosesc sunt eco-friendly, non-toxice.

haina-ploaie-heybabycizme-cauciuc-celavi-portocalii

Cred că echipamentul corespunzător, și pentru copil, și pentru mamă, fac zilele cu ploaie mai jucăușe.

 

 

 

 

3 comentarii la
“Zile cu ploaie fără griji”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.