Modern Mother

| reset, reshape, repurpose yourself |

Susține și tu reapariția lui Fram, ursul polar!

Mă bucur când aflu că în România sunt oameni entuziaști, care își doresc și se luptă să facă lucruri, care nu devin blazați și sceptici. De aceea susțin din tot sufletul proiectul unui grup de părinți din Cluj, care și-a propus să îl readucă în prim plan pe celebrul personaj al copilăriei noastre, Fram, ursul polar.

Ei și-au imaginat o întreagă lume a lui Fram, au luat cartea copilăriei noastre și au adaptat-o pentru copiii de astăzi, cu o grafică modernă și cu texte accesibile. Au investit timp și energie în acest proiect, pe care vor să îl aducă la viață în lunile ce urmează, cu primele 3 cărți din cele 10 câte vor fi în total. Cărțile ar trebui să fie gata să plece către susținătorii ei cel tîrziu pe data de 19 decembrie.

Prima ediție este una limitată, de colecție și nu va apărea în acest format în librării. Va fi personalizată în coperțile interioare cu motive specifice tematicii de iarnă, ca un adevărat cadou de Crăciun.

Proiectul are nevoie de susținători și este înscris în campania de crowdfunding de pe platforma www.crestemidei.ro. Pe pagina proiectului se poate urmări în timp real situația fondurilor strânse. Fondurile estimate inițial au fost adunate, dar banii donați în plus vor duce cartea la alți și alți copii.

În acest moment, echipa proiectului are conceptul personajelor, ilustrațiile, textele și cărțile interactive in format digital și banii adunați vor face posibilă tipărirea primelor 3 cărți ilustrate, cu pagini interioare lucioase și coperte cartonate, astfel încât să prindă viață așa cum își doresc cu adevărat cei mici.

Contribuie și tu ca Fram să fie readus la viață!

În campaniile de crowdfunding ești mai mult decât un donator, ești ca un fel de partener în lansarea proiectului.  Mai exact, pentru sumele cu care contribui la producția proiectului, poți primi una dintre cărți, dar și alte surprize minunate.

Am ales variantele intermediare de donații, dar pe pagina proiectului găsești și alte opțiuni:

  • 30 lei – pentru una dintre cele 3 cărți, la alegere + insignă sau magnet, la alegere
  • 45 lei – pentru una dintre cele 3 cărți, la alegere + varianta digitală interctivă + numele tău în lista susținătorilor de la sârșitul fiecărei cărți + insignă sau magnet, la alegere
  • 90 lei – primele 3 cărți + varianta digitală interactivă pentru fiecare carte + numele tău în lista susținătorilor de la sârșitul fiecărei cărți+ insignă sau magnet, la alegere
  • 150 lei – toate cele de mai sus + un poster cu tine sau o persoană dragă ție împreună cu Fram (ediție specială cu autograf și dedicație din partea ilustratorului)
  • 250 lei – toate cele de mai sus + o lecție privată prin Skype cu directorul artistic al proiectului
Am donat și eu și abia aștept să primesc cărțile. Două dintre ele vor ajunge la voi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.