Modern Mother

| reset, reshape, repurpose yourself |

Copiii se înalță cu balonul gratuit la Sun Plaza

De când mă uit la desene animate cu fetița mea, am constatat că zborul cu balonul este prezentat ca o activitate foarte frecventă și la îndemână, cam ca mersul cu bicicleta. Peppa, Sofia, Pirații, Goldie și prietenul ei ursuleț – cu toții au zburat cu balonul la un moment dat. Mă gândeam să îi explic fetei că zborul ăsta cu balonul nu e o activitate prea frecventă și nu e nici fantezie  – probabil că e ceva confuzie în mintea ei. Ca să nu mai spun că dacă aș vrea să îi arăt în realitate cum e cu baloanele astea, nu aș sti de unde să încep (bine, probabil scriind www.google.com). Clar, e mai simplu să organizezi un zbor cu avionul decât cu balonul.

Dar nu e întotdeauna chiar așa. Acum avem oportunitatea să le arătăm copiilor ce înseamnă un zbor cu balonul. Și când spun acum, înseamnă o perioadă destul de generoasă, de azi până pe 16 octombrie.

Sun Plaza are o inițiativă drăguță și a montat un balon cu nacelă într-unul dintre atriumuri. Copiii sunt invitați să vadă ce înseamnă să se ridice în balon și să admire lumea de la înălțime, folosind cea mai veche tehnologie de zbor inventată de oameni.

Copiii se pot urca unul câte unul și totul e super sigur, pentru că balonul rămâne în tot acest timp ancorat la sol. E gratis. Singura condiție este ca greutatea copilului să nu depășească 25 de kilograme.

Eu vreau să îi dau șansa copilului meu să încerce această mini aventură, cine știe când mai avem ocazia! Și pentru că e încă prea mică și s-ar putea să ezite să se urce în balon, vreau ca măcar să vadă un balon în realitate.

Sun Plaza, pentru cine nu știe, e în zona de sud a Capitalei, se ajunge foarte ușor cu metroul, până la Piața Sudului. Avantajul e că ieșirea în mall se face direct de la metrou, deci pentru o vreme ploioasă, cum avem zilele astea, este perfect!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.