Modern Mother

| reset, reshape, repurpose yourself |

Papucei comozi pentru zile calde

De când am trecut de la papuceii de bebeluș la papuceii de mers, am tot căutat încălțăminte comodă, din piele, bine facută. Și m-am oprit la DD Step din mai multe motive: mi-au plăcut colecțiile lor pentru toamnă – iarnă și apoi pentru primăvară, branțul se scoate și se poate măsura talpa copilului după liniile de orientare desenate (așa poți să vezi foarte simplu când rămâne încălțămintea mică) și, bonus, îmi e foarte ușor să ajung la magazin cu cea mică și nu trebuie să străbat tot orașul.

Însă, când a fost să alegem încălțămintea de vreme mai caldă (căutam pantofiori), am avut surpriza să constat că nimic nu se potrivea, pentru că fetița mea are talpa îngustă. Am fost cam dezamăgită pentru că mi se pare foarte greu să mergi la cumpărat încălțăminte cu un copil care nu îți poate spune dacă îi vin sau nu papuceii și speram să rezolv dintr-o lovitură. În final, cu greu am găsit ceva cât de cât ok la un alt magazin.

Întâmplător am trecut zilele trecute pe la magazinul Primigi din Mall Promenada și am văzut mai multe modele de pantofiori, foarte drăguti, cu talpă moale; ce mai, mi se păreau perfecti. Am întrebat dacă au măsura 22, despre care știam de la sesiunea de shopping trecută ca e rara avis. Mi-a zis că au toate măsurile, să nu îmi fac griji. Odată cu valul de căldură de zilele astea, am luat fetița și am plecat, cale lungă, spre Promenada, să luăm sandale sau orice am găsi interesant pentru zilele de vară. Dezamăgire totală – din prima, vânzătoarea mi-a zis că nu are decât un model mărimea 22, apoi s-a uitat prin calculator și a mai găsit ceva,  nu era însă nimic subțire, de vară, iar prețurile erau totuși măricele. De fapt acesta a fost și motivul pentru care am ezitat să iau ceva care ar fi fost mai degrabă un compromis bine plătit.

Am intrat întâmplător și la Next unde am găsit cele mai faine perechi de papucei de vară pentru o fetiță cum este a mea, care nu prea poate să poarte sandale deschise pentru că s-ar lovi continuu la degete. Iar sandale închise în față și decupate refuz eu să îi cumpăr, pentru că mi se par îngrozitor de urâte. Mă așteptam să coste o avere, fiind la Next, dar prețurile sunt decente. Am luat două perechi și am plătit mai puțin decât pe o pereche de papucei de la Primigi.

Teniși fără șireturi

tenisi copii

Am ales pe galben, pentru că asta a fost preferința fetiței mele, aveau, desigur, și pe roz. Sunt cool și moderni, se încalță foarte repede.

Teniși cu model drăguț

tenisi copii

Aici am găsit mărimea ei doar pe alb, dar eu spăl încălțămintea la mașină și nu văd în asta o problemă.

Fetița mea a fost super încântată de ambele perechi, sunt comode și o văd că merge foarte bine cu ei, mai ales cu tenișii. Sunt din pânză, ceea ce e perfect pentru vremea asta, și îi și protejează degetele de lovituri. Îi poartă prin rotație, în funcție de dispoziția ei  – ea hotărăște cu ce se încalță, dacă are chef să aleagă. Nu mai știu cât a costat fiecare pereche în magazinul din mall, sunt ceva mai scumpi decât online, cert e că erau undeva la 90 de lei perechea.

Dacă aș fi putut, aș fi luat din fiecare model câte o pereche, îmi place mult colecția asta.

tenisi next copii

În schimb, am făcut altceva, mi-am cumpărat mie, online, o pereche Laceless Pumps coral.

tenisi dama next

Îi aștept să vină, împreună cu câteva hăinuțe pentru cea mică. Despre care voi scrie după ce vor ajunge.

Acest articol este pur informativ, nu este publicitar.

Photo By: imagini de pe site-ul Next

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.